Sponsorer & Præmier

Vi er stolte af at præsentere RaketLigaen i samarbejde med vores partnere

Elgiganten står bag en af Danmarks mest populære internetbutikker og er Danmarks førende varehuskæde inden for mærkevare-produkter i forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Så uanset om det er nyt pc og gaming gear, nye hårde hvidevarer eller andet forbrugerelektronik, så har Elgiganten det du skal bruge.

Tjek Elgiganten ud

RaketAkademiet er Danmarks førende online Rocket League skole og drives af Mads “matsgrey” Graae og Joakim “creamyy” Scheelhardt, der begge har erfaring på internationalt topniveau. RaketAkademiet tilbyder undervisning i Rocket League på både fast medlemsbasis, individuel basis, holdundervisning og replayanalyse, så hvis du gerne vil blive bedre til Rocket League, så er det her du skal melde dig ind.

Tjek RaketAkademiet ud

Advokatgruppen er et dansk advokatfirma, som bistår med stor erfaring både inden for erhvervsretten og privatlivets forhold. Særligt for Advokatgruppen er at de har specialiseret sig i esport og de juridiske forhold der kan være for esport udøvere og atleter, bl.a. i forhold til rådgivning om kontrakter og ansættelsesforhold.

Tjek Esportsadvokaten ud

Sportsstore365 er en webshop med sportsprodukter i høj kvalitet til billige priser. De leverer kvalitetstøj til samtlige sportsgrene og har et stort sortiment, heriblandt t-shirts, trøjer, sko, strømper, jakker, bolde, sportstape osv. og med print på. Så står du eller din forening/klub og mangler kvalitets sportstøj, så har Sportsstore365 udstyret til dig. 

 

Tjek Sportsstore365 ud

Sæson 5 præmier

Division 1:

1. plads:
DKK 6.500

2. plads:
DKK 2.500

3. plads:
DKK 1.000

Division 2:

1. plads:
Steam Giftcard €25