Dansker vinder 17.000 i global konkurrence

af | 5 aug, 2023

Dansker vinder 17.000 i global konkurrence


Tirsdag vandt danske TempoH $2500, altså lige omkring 17.000 kr. i Immortal’s Progressive Tower konkurrence

 

 

Danske TempoH var 20 sekunder hurtigere end 2. pladsen på Progressive Tower mappet, i en speedrunning turnering som esportsorganisationen Immortals stod for, i samarbejde med forsikringsselskabet Progressive.

Mappet inkluderer en række mechanics og teknikker som man skal udnytte for hurtigst at komme igennem de 20 levels som mappet består af. TempoH, der altså var over 20 sekunder hurtigere end franske Delcorr på 2. pladsen klarede mappet på præcis 11 minutter, 38 sekunder og 19 hundrededele. Til sammenligning klarede Delcorr mappet på 11 minutter, 58 sekunder og 23 hundrededele. TempoH er altså lige akkurat over 20 sekunder hurtigere end 2. pladsen.

 

TempoH spiller til daglig for den irske organisation WYLDE, hvor han dog på stående fod er den eneste spiller på det aktive holdkort, flankeret af træner Maydayy. WYLDE med TempoH på holdkortet har ellers imponeret henover både foråret og sommeren, med imponerende sejre over prominente hold som f.eks Moist Esports, Quadrant, Williams Resolve, SK Gaming og Solary.

 

Har du lyst til selv at prøve Progressive Tower mappet, kan det hentes her:
Steam Workshop: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3005511066
Epic Games: https://lethamyr.com/mymaps/immortals-progressive-tower

 

TempoH har uploadet en video af sit vindende run, som du kan se nedenfor.
Alle de registrerede tider kan ses her: Speedrun.com/ImmortalsProgressiveTower