Recap: Sådan endte RaketLigaens Julecup

af | 16 dec, 2023

Sådan endte RaketLigaens Julecup


Sådan blev resultaterne fra Raketligaens Julecup 2023

RaketLigaens Julecup har fundet sted, og her præsenteres resultaterne fra turneringen. Julecuppen strakte sig over to dage, dag 1 og dag 2. Der blev anvendt double elimination som formatet begge dage, og i alt gik otte hold videre til dag 2.

Revenge Arc

Revenge Arc’s imponerende præstation, der gik hele vejen, tog sin begyndelse med to overlegne sejre på 3-0 over både VEÐRARNIR og No Namers i Upper Bracket runde 2 og 3. Dette sikrede dem en plads i dag 2 med en position i Upper Bracket. På anden dag stod de over for Quandavius DingleDawg i Upper Bracket semifinalen, hvor de vandt 3-1 og gik videre til Upper Bracket finalen. Her mødte de samlet 10iq og selvom de stødte på nogle udfordringer, formåede de at vinde kampen 3-2, hvilket førte dem til Grand Final. Modstanderen i Grand Finalen var ingen anden end Quandavius DingleDawg, som de allerede havde mødt i semifinalen. Revenge Arc beviste deres overlegenhed ved at vinde Grand Finalen med 4-1 og sikre sig 1. pladsen og præmien på 3.000 kr.

Quandavius DingleDawg

Quandavius DingleDawg, der endte på 2. pladsen, havde en imponerende præstation i turneringen. Ligesom Revenge Arc og Samlet 10iq vandt de deres kampe i runde 2 og 3 på første dagen. De opnåede en overbevisende 3-0 sejr over Eplaløta i runde 2 og gentog det i runde 3 hvor de igen vendt 3-0 mod 4. pladsen Kvinnherad, hvilket sikrede deres plads i dag 2. Dog mødte de deres første udfordring i Upper Bracket semifinalen, hvor de led et nederlag på 3-1 mod turneringsvinderne, Revenge Arc. Dette sendte dem ned i Lower Bracket kvartfinalen, hvor de stod over for Dingoerne og formåede at vinde 3-1, hvilket førte dem videre til Lower Bracket semifinalen mod Kvinnherad. Her sikrede de endnu en 3-1 sejr og gik videre til Lower Bracket finalen mod 3. pladsen, Samlet 10iq. Quandavius DingleDawg vandt denne kamp 3-1 og gik videre til Grand Final. Desværre stoppede deres løb i Grand Finalen, hvor de led et nederlag på 4-1, hvilket resulterede i en andenplads og en præmiesum på 1.500 kr.

Samlet 10iq

Samlet 10iq formåede at vinde deres Upper Bracket runde 2 og 3 kampe. De opnåede en overlegen 3-0 sejr over Team Scarlet i runde 2 og gentog succesen mod Smoking on dingle i runde 3, hvilket fik dem videre til dag 2. I Upper Bracket semifinalen besejrede de Jule Gotterne 3-0 og gik videre til Upper Bracket finalen, hvor de desværre led et tæt nederlag på 3-2 mod turneringsvinderne, Revenge Arc. Dette tvang dem til at kæmpe i Lower Bracket finalen, hvor de tabte 3-1 til Quandavius DingleDawg og blev dermed elimineret fra turneringen, og måtte dermed gå hjem med en 3. plads og en præmiesum på 500 kr.

Kvinnherad

Vinderne af Division 2, Kvinnherad, gjorde en markant optræden blandt de 19 deltagende hold. Deres bracket run begyndte med en overlegen 3-0 sejr over Fyn er et vej bump i Upper Bracket runde 2, hvilket førte dem videre til Upper Bracket runde 3, hvor en dag 2 Upper Bracket plads der stod på spil. I denne runde stod de over for Quandavius DingleDawg, der vandt 3-0 og sendte dem ned i Lower Bracket runde 3. I den tredje runde af Lower Bracket mødte de Freelo og vandt sikkert med 3-1, hvilket sikrede dem en plads på dag 2. Her stod de over for No Namers i Lower Bracket runde 1 og fortsatte deres gode præstation med en 3-0 sejr, hvilket sendte dem videre til Lower Bracket kvartfinalen mod Jule Gotterne. Kvinnherad klarede opgaven godt og besejrede Jule Gotterne med 3-1, hvilket førte dem til Lower Bracket semifinalen, hvor de stod over for Quandavius DingleDawg, det hold der tidligere havde slået dem i dag 1. Quandavius DingleDawg kontrollerede kampen og sendte Kvinnherad ud af turneringen med en 4. plads.

Værd at nævne

Yderligere to hold, Dingoerne og Jule Gotterne, gjorde god figur i turneringen og placerede sig lige under Kvinnherad. Begge hold kvalificerede sig til dag 2, hvor de nåede Lower Bracket kvartfinalen, efter at have lidt nederlag. Jule Gotterne blev elimineret af 4. pladsen Kvinnherad med en 3-1 sejr, og det samme mødte Dingoerne, der tabte 3-1 til 2. pladsen Quandavius DingleDawg.

 

Oversigt over bracket fra dag 2