INGEN DANSK DELTAGELSE VED MAJOR 1 PLAYOFFS

af | 9 feb, 2024

INGEN DANSK DELTAGELSE VED MAJOR 1 PLAYOFFS


Hverken TempoH eller Ejby formåede at gå videre fra swiss stage

Fredag aften sluttede det danske eventyr i den første kvalifikation til major 1, da hverken Ejby eller TempoH formåede at gå videre fra Swiss Stage i EU Kvalifikationen.

Som sædvanlig i en swiss-bracket så krævede det også denne fredag 3 sejre for at gå videre, hvorimod 3 nederlag ville betyde exit fra turneringen. Dagen startede godt ud for specielt Ejby, der med sit hold F4WD lagde dagen ud med at slå Moist Esports 3-2 i en tæt serie. På trods af en seriesejr over 100% i runde 4 var det i sidste ende ikke nok, da Ejby og F4WD til sidst røg ud af turneringen med et nederlag til MaRc_By_8 og hans Team3. Det hjalp bestemt heller ikke på det, at F4WD smed en 3-0 føring i 2. kamp i runde 2 mod Endpoint CeX, der endte med at tage gamet 4-3 og i sidste ende også vinde serien 3-1.

TempoH og WYLDE startede også dagen ud med en tæt serie, dog der blev startskuddet til en forglemmelig dag for WYLDE mandskabet. Første kamp mod den danske coach Fruity’s hold, Redemption, blev en tæt affære der endte i et 2-3 nederlag i serien. Også i runde 2 var det kun lige ved og næsten, da også WYLDE måtte se sig slået Belligol, dog igen i en tæt 2-3 serie. WYLDE fandt aldrig melodien på dagen og sidste kamp blev desværre endestationen for TempoH og WYLDE, der til sidst blev besejret af Moist 3-1.

Alt i alt en spændende dag der blev dækket tæt af Matsgrey med watchparty på hans stream, hvor det meste af det danske community befandt sig til næsten 6 timers spændende Rocket League.

Se dem samlede swiss-bracket stilling her: