Dansker vinder 10.500 kr i Rising Stars Odyssey

af | 11 sep, 2023

Dansker vinder 10.500 kr med udenlandsk hold


Over 10.000 kr. går til danskerens hold i Rising Stars Odyssey.

 

Den fjerde udgave af turneringen Rising Stars Odyssey fandt sted lørdag D. 2/9 hvor kvalifikationerne til turneringen blev spillet. De danskere som kvalificerede sig var TempoH og Bill’s burgs, Ejby og Boom Baby Crown og til sidst Rexo og RFN. Det blev noget af en mavepuster for de to danske hold, da Bill’s burgs og Boom Baby Crown røg ud i en tidlig runde 1.
TempoH og Bill’s burgs tabte til holdet GYAT, som også gik hen og vandt hele turneringen. GYAT havde LuiisP, accro og RelatingWave på deres roster,
som var en blanding mellem de to top hold i verden Guild og Quadrant. Bill’s burgs måtte se sig slået ud af turneringen da de tabte 4-2.

Det gik bestemt heller ikke bedre for Ejby og Boom Baby Crown, da de skulle møde Fake SK Gaming, som endte på en anden plads. Holdet består af SK Gaming coachen Mumen,
SK Gaming spilleren nass, ivn som lige har forladt PSG TUNDRA og Rezears som spiller for RNL ROAR, og
som også er Rexos holdkammerat i Nitro League. Kampen endte 4-1 til Fake SK Gaming, og Boom Baby Crown måtte se sig slået ud af turneringen.

Rexo og RFN fik sig en helt anden historie, efter at de kom helt hen og ende på en tredje plads og vandt 10,500kr.
RFN stod over for en tæt kamp allerede i første runde, hvor de vandt med en snæver 4-3 sejr over holdet Gold Bro, som består af spillerne Gawfs, ryzer og Scrub Killa.
Deres intense kampe stoppede ikke kvartfinalen, da de vandt med 4-3 igen over Holdet Team 1. Team 1 består af spillerne simas, Speed og Rizex45.
Desværre nåede deres rejse ikke længere end semifinalen, hvor de tog et nederlag mod Fake SK Gaming, som også slog Ejby og Boom Baby Crown ud i første runde.

Selvom Danmark kun opnåede ét imponerende resultat, var kampen om kvalifikationspladserne stadig intens. Tr3bla stod overfor Saphiix og Nico i kvalifikationen,
hvor tr3bla desværre tog et nederlag og blev elimineret fra turneringen. Senere stoppede rejsen også for Saphiix og Nico, og de kvalificerede sig heller ikke til Main Eventet.
Creamyy og Madssssss var også tæt på at opnå en kvalifikation til Main Eventet, men de blev slået ud af Rotaryon Esports i LB runde 5.