Dansker tager 4.000kr i stor fransk turnering

af | 1 dec, 2023

Dansker tager 4.000kr i stor fransk turnering


Tidligere RaketLigaen vinder tager 4.000kr i stor fransk turnering

Kilde: https://liquipedia.net/rocketleague/Rocket_Baguette/The_Rendez_Vous/9

Den niende udgave af The Rendez-Vous turneringen er blevet afholdt. Den vedvarende succes for de danske spillere fortsætter, og endnu engang var det en dansker, der sikrede sig præmiepenge i denne uge.

TempoH fangede opmærksomheden under turneringen, da hans hold, Trogloditas, opnåede imponerende resultater. Ud over TempoH inkluderede holdet Forece og den tidligere SK Gaming-spiller Rxii. I første runde stod Trogloditas over for Hello Ladies og denne sæsons RaketLigaen-vinderen, Ejby. Trogloditas vandt 3-1 og eliminerede dermed Ejby og Hello Ladies fra turneringen.

Efter sejren over Hello Ladies gik Trogloditas videre til Kvartfinalen, hvor de mødte Wicked Sailors, som havde Matsgrey på deres hold. Kampen mellem Wicket Sailors endte 3-0 til Trogloditas, der dermed sendte Matsgrey og Wicket Sailors ud af turneringen.

Trogloditas fortsatte deres sejrsstreak, da de i semifinalen stod over for KachowDop. Efter nogle tætte kampe vandt Trogloditas 3-1, hvilket resulterede i, at KachowDop blev elimineret fra turneringen, og Trogloditas gik videre til Grand Final.

I Grand Final venter holdet 100%, hvilket var det samme hold der sendte Creamyy og Mustu Fluck ud i af turneringen i runde 1. 100% er et nyligt dannet hold der har formået at vinde 41.800kr på bare lidt over en måned. 100% viste også deres fantastiske niveau, og slog Trogloditas i Grand Final 4-0. TempoH og Trogloditas måtte derfor tage 2. pladsen og de 4.000kr, og efterlod derved den store pengepræmie på 10.200kr til 100%.