Dansker taber RSC Premier Grand Final

af | 14 aug, 2023

Dansker taber RSC Premier Grand Final


I Søndags tabte en dansker RSC Premier Grand Final

Efter en uges udskydelse og ændringer i kampprogrammet blev den længe ventede RSC Premier playoffs spillet i søndags. Saphiix og Panthera eSports startede nede i Lower Bracket Round 1, på baggrund af deres League Play kampe. I jagten på en plads i Lower Bracket Kvartfinalen mødte Saphiix og Panthera eSports holdet Fort Templar. Deres opgør udviklede sig til en spændende kamp, der gik helt ud i game 5, før at Fort Templar kunne kalde sig vinder og videre til Lower Bracket Kvartfinalen.

I den første kamp i Upper Semifinalen mødte to danskere hinanden, da Tr3bla og Symbiotes stod over for Rexo og FORG. Det viste sig ikke at være en svær opgave for Symbiotes, da de formåede at score 10 mål i løbet af hele serien, mens Rexo og FORG kun formåede at få 2 mål indkasseret.
Symbiotes dominerede serien og tog en overbevisende 3-0 sejr. Dette resultat sikrede dem en plads i Upper Bracket Finalen mod HOSKY, mens FORG blev nød til at kæmpe videre i Lower Bracket Kvartfinalen, hvor de stod til at møde Fort Templar.

Kampen mellem disse to hold udviklede sig til en langt mere tæt kamp end forventet, og det krævede endnu engang en femte og afgørende kamp for Fort Templar at afgøre udfaldet.
Det endte ud i en 1 minut og 50 sekunders Overtime, før at Fort Templar scorede og gik derfra med sejren.
Det betød at Rexo og FORG kunne vinke farvel til denne sæson af RSC Premier, og de £700 der var lagt i Prize Pool.

Den sidste tilbageværende dansker, der kæmpede om RSC Premier titlen, var Tr3bla sammen med sit hold Symbiotes.
De stod over for HOSKY i en svær Upper Bracket Finale. Kampen mellem de to hold udviklede sig som mange havde forudsagt.
Tr3bla og resten af holdet kunne ikke bremse HOSKY’s fremgang, og Symbiotes blev sendt ned i en Lower Bracket finale efter at have tabt serien 3-1.

De skulle møde RQS Esports i Lower Bracket finalen. Symbiotes var ustoppelige i Lower Bracket Finalen og opnåede en komfortabel sejr på 3-1,
hvilket satte en stopper for RQS Esports’ løb i denne udgave af RSC Premier.

Efter en komfortabel sejr mod RQS Esports i Lower Bracket Finalen stod Tr3bla og resten af holdet over for en velkendt rival i Grand Finalen. HOSKY, holdet der tidligere havde sendt dem ned i Lower Bracket. Lighederne mellem Grand Finalen og Upper Bracket Finalen var tydelige. HOSKY viste sig at være et trin foran Tr3bla og Symbiotes og vandt en overbevisende 4-1 sejr, hvilket gjorde dem til RSC Premier sæson 12-mestre. Symbiotes måtte tage til takke med andenpladsen og en præmie på £100.