LITTLE WAMENS VINDER RAKETLIGAEN SÆSON 5!                                           LITTLE WAMENS VINDER RAKETLIGAEN SÆSON 5!                                           LITTLE WAMENS VINDER RAKETLIGAEN SÆSON 5!

Dansk tophold i kamp om $5000 i aften – “vi kan få en top 3 placering”

af | 30 jul, 2023

Dansk tophold i kamp om $5000 i aften


Søndag aften er danskere i kamp om $5000

 

Main Event

I aften bliver turneringen med det mundrette navn “Herculyse’s New Era Series: Prospect Series Event 2 – Europeskudt i gang, som er et produkt af den amerikanske organisation Evil Geniuses, og deres content creator Herculyse. Sjælland Esport er det eneste danske hold med videre fra kvalifikationen og består af Creamyy, Madssssss og Ejby.

Vi fanger Ejby på Steam ved 12:30 tiden og spørger selvfølgelig ind til deres forventninger til turneringen, ift. deres eget resultatat.

“Hvad er jeres forventninger til turneringen, ift. jeres eget resultat?”
“Tænker vi får et meget godt resultat, vi slog jo PSG i sidste Odyssey turnering 4-1, og siden da har vi spillet virkelig godt både i scrims og den her turnering, så der er ikke mange hold der skræmmer os, men et hold som Suhhh kan godt blive lidt udfordrende, men tænker da godt vi kan få en top 3 placering hvis vi holder niveauet.”

 

“I rammer Luna Galaxy i første kamp, hvordan ser I jeres muligheder mod dem? ANDYTHEMANDY er primært kendt som coach, tror I det betyder det bliver en forholdsvis nem opgave for jer at slå dem?”

“Vi ser vores chancer mod Luna Galaxy rigtig gode, da AndyTheMandy er en coach som er champ 2 i 2s, og Mittaen er fuld washed, så det burde ikke være et problem.”

Ejby, Sjælland Esport

Selvtilliden er intakt, og Sjælland Esports første kamp bliver mod Luna Galaxy i Upper Bracket Round 1. Turneringen starter kl. 16:00, og det er altså også her at danskerne skal i aktion. Den officielle stream for turneringen er på Twitch.Tv/Herculyse, men om danskerne streames i første runde vides ikke.

 

UPDATE: Danskerne streames fra kl. 16:00 på https://www.twitch.tv/the_real_jar

 

Kvalifikationen

Der var flere danskere med i kvalifikationen, og selvom det kun var Sjælland Esport der gik hele vejen, var der flere der var tæt på. Nym og hans hold Kompany ball gik hele vejen til LB Finalen, men deres modstander HNVR Esports var bare en tand stærkere. Det resulterede i en 3–2 sejr til HNVR Esports, og at Nym og Kompany ball røg ud lige før målstregen.

TempoH og hans hold Ambatakam kom også godt fra start, og endte også i en LB Finale ligesom Nym. Dog var det ikke det helt samme resultat de fik. TempoH og Ambatakam skulle op og møde holdet Something, som også plejer at klare sig godt i RLCS kvalifikationerne, og det viste sig at være sandt. TempoH og Ambatakam tabte LB Finalen 3-0 til Something, og det betød også at de ikke gik videre til Main Eventet.

Jepsidepsi var den sidste dansker som var tæt på at kvalificere sig til Main Eventet. Hans rejse endte dog, i modsætning til de andre, allerede i LB Semifinalen hvor hans hold Reverse Peakers skulle op og møde holdet Free Elo. Opgøret mellem de to hold endte 2-0 til Free Elo, som dog røg ud i LB Finalen efterfølgende.

 

Sjælland Esport

Sjælland Esport har tidligere præsteret internationalt, blandt andet i Rising Stars Odyssey #3. Der gik de videre blandt de 16 bedste fra hele kvalifikationen, og endte også med at slå top hold som bl.a. PSG Tundra, Formula med Tr3bla og Pryyme på rosteren, og de var et enkelt game fra at slå Hogan Mode. De fik en flot top 4 og 10.150 kr.

 

I kan følge med i de forskellige kampe fra turneringen ved at trykke her.
I kan også finde information om bracket, tider og kampe på Liquipedia.
Stream: https://www.twitch.tv/herculyse