Blandet start for danskerne i Tyskland

af | 7 aug, 2023

Blandet start for danskerne i Tyskland


Sæson 14 af Nitro League blev skudt i gang sidste lørdag, med 4 danskere i blandt.

 

 

Rexo, Ejby, Creamyy og Matsgrey er de danske ansigter man kan se i denne sæson af Nitro League.
Matsgrey og Ejby repræsenterer hvert deres hold, hvor Rexo og Creamyy sammen spiller for holdet RNL ROAR, der endte nr. 4 sidste sæson.

Ejby har fundet sin plads på DIVIZON-holdet, og har overtaget pladsen fra Inferno, den firedobbelte norske mester, der i stedet tager plads som udskifter for holdet.
Matsgrey har dannet hold med oprykkerne Füchse Berlin Esports, som lige har signet ham. Hvis I vil vide mere om Matsgrey og hans skifte så klik her.

Sæsonstarten for de 4 danskere har været lidt blandet. Det viste sig ikke at være nogen svær opgave for Rexo, Creamyy og RNL ROAR,
som der i de første to spilleuger gik 2-0, og besejrede Sentient Esports og Reveal Multigaming. Dermed er de i skrivende stund på andenpladsen efter de første to spilleuger.

Ejby og DIVIZON gik det heller ikke helt galt for. De gik 1-0 i de første to spilleuger, og deres opgør i den anden spilleuge imellem DIVIZON og Ovation eSports blev flyttet til en dato, der endnu ikke er blevet offentliggjort.

Historien blev næsten til den samme for Matsgrey og Füchse Berlin Esports. Mandskabet gik 0-1,
med et nederlag i anden spilleuge over vinderne fra sidste sæson Morekats Gaming. Der var endnu en ændring af kampplanen,
denne gang var det bare for Matsgrey og Füchse Berlin Esports i den første spillerunde, hvor de skulle have mødt Ovation eSports.
Ovation eSports flyttede også deres kamp mod Ejby og DIVIZON. Den nøjagtige spilledato er stadig ikke blevet offentliggjort.
Efter den anden spilleuge fandt Matsgrey og Füchse Berlin Esports sig derfor på en niendeplads.

 

Stillingen efter de første to spilleuger